Vloerisolatie

Koude voeten, iets waar niemand op zit te wachten. Ondanks dat we er niet op zitten te wachten hebben veel mensen er toch last van… Een kleed in de woonkamer, de kachel hoger, dikkere sokken, pantoffels  of zelfs een vloerbedekking laten leggen noem het maar op ! We proberen er alles aan te doen om die koude voeten te voorkomen.

Om de kachel hoger te zetten zorgt u niet alleen voor meer energieverbruik, maar verhelpt u ook het probleem niet… Nu begrijp ik dat u denkt waarom niet ?  warme lucht stijgt nu eenmaal op & omdat de vloer het laagste punt van de woning is wordt deze niet verwarmd door het stoken met de kachel.

Zoals u begrijpt lost u bij veel maatregelen niet de oorzaak op maar alleen het tijdelijke probleem.  De oorzaak kan komen door de slechte vloerisolatie van de woning. Er gaat namelijk veel van de gestookte warmte verloren via de vloer. Wanneer u kiest voor vloerisolatie blijft de lucht bij de vloer warmer en daardoor voorkomt het koude voeten.

Vloerisolatie is een maatregel welke onder het na-isoleren van uw woning valt. Het na-isoleren van uw woning kan op verschillende manieren maar voor koude voeten is vloerisolatie dé oplossing.  Mocht vloerisolatie geen optie zijn is om de omhoogtrekkende  kou vanuit de kruipruimte tegen te gaan is bodemisolatie ook een optie.

Vloerisolatie is een isolatievorm die direct tegen de onderkant van de begane grond vloer, in de kruipruimte, wordt gemonteerd/ aangebracht. Vloerisolatie kan aangebracht worden in de vorm van; PUR-schuim, Isolatiefolie en EPS-parels.

Bent u genitreerd in de mogelijkheden en of vloerisolatie er ook voor u voor kan zorgen dat koude voeten tot het verleden behoren ? Neem dan contact op met één van onze isolatiespecialisten van Schotgroepisolatie.nl wij informeren u graag.

local_offerevent_note

account_box