Vacature schoonmaakmedewerker

Als je in de schoonmaak aan de slag gaat betekent dat, dat je iedere dag met een voldaan gevoel naar huis gaat. Jij gaat namelijk naar huis als de kantines, sanitaire voorzieningen en kantoren weer schoon zijn, en dat zorgt voor voldoening. Je hebt iedere dag een zichtbaar resultaat van je werkzaamheden.

En wist je dat een werknemer een hogere prestatie behaald wanneer hij/ zij werkt aan een schone werkplek? Je draagt indirect ook dus nog eens mee aan een betere prestatie van de werknemers.

Het werken in de schoonmaak is voor iedereen toegankelijk. Heb je een gezin, een druk privé leven of andere verplichtingen? In de schoonmaak is het mogelijk te werken met flexibele werkdagen en werkuren, zo is het gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld een gezinsleven. Je gaat aan de slag wanneer de kinderen naar school of de opvang zijn en bent klaar als de kinderen weer thuis komen.

Ondanks dat er geen opleiding is voor het werken in de schoonmaak is het zeker een vak, je moet er feeling voor hebben. Wanneer je dit niet hebt zul je het werk niet zien en juist dat is heel belangrijk binnen de schoonmaak. Uiteraard zijn er cursussen te volgen om het vak onder de knie te krijgen maar uit ervaring blijkt dat de praktijk de beste leerweg is.

Heb je geen ervaring in de professionele schoonmaak maar wel in de huishouding omdat jij thuis verantwoordelijk bent/ bent geweest voor de huishoudelijke taken dan kan je met een kleine uitleg van de collega’s op locatie zo aan de slag! Werk is voor iedereen, ook voor mensen zonder/ met weinig ervaring. Alles is te leren.

Wij vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent en dan ook graag aan de slag gaat. Dit vinden wij als SCHOTGROEP services belangrijker dan een papiertje. Uiteraard is het behalen van enkele certificaten, bij het uitvoeren van sommige werkzaamheden, verplicht. Maar daar valt over te praten.

local_offerevent_note

account_box